(ВІДЕО) Закарпатець разом з поплічниками намагався переправити до Румунії велику партію сигарет

НАЗАД
28 серпня 2020 10:51

Спробі незаконного переміщення до Румунії чималої партії сигарет запобігли учора на світанку прикордонники відділення «Дюла» Мукачівського загону.

Під час патрулювання прикордонний наряд побачив групу осіб, які несли в бік держрубежу поліетиленові пакунки. Зрозумівши, що їх викрито, правопорушники покидали свої ноші та вдались до втечі. Одного з контрабандистів військовослужбовці затримали. Ним виявився 40-річний громадянин України, житель села Сасове Виноградівського району. Неподалік від кордону горе-контрабандисти покинули 28 пакунків з 14 тисячами пачок сигарет.  

Для проведення фільтраційних заходів та складання протоколів про адмінправопорушення, передбачені ч.1 ст.204 та ст.185-10 КУпАП, затриманого доставили до прикордонного підрозділу.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», направлено повідомлення  до Головного управління ДФС та Нацполіції у Закарпатській області.

Виявлені тютюнові вироби буде передано співробітникам ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси